Cele mai cumparate

Produse noi

Oferte speciale

Produse vizualizate

Jetoane embosate, design pahar de vin, 29 mm, roz Mareste

Jetoane embosate, design pahar de vin, 29 mm, roz

Jetoane.ro

Jetoane embosate, design pahar de vin, 29 mm, roz

Jetoane rotunde cu design in relief pahar de vin, realizate din material plastic. Jetoanele sunt prevazute cu margini de apucare pe ambele fete cu latimea de 2 mm.

Material - plastic

Diametru - 29 mm.

Grosime - 3 mm.

Culoare - roz.

Mai multe detalii

0,55 Lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 100

Jetoanele sunt folosite ca alternativa la bani in timpul evenimentelor, festivalurilor, expozitiilor comerciale, concertelor, in baruri, cluburi, ... In plus, jetoanele sunt folosite si ca recompensa, carte de vizita, jeton de cos de cumparaturi, bilet de intrare,. .. Logo-ul, numele companiei sau site-ul web pe un jeton asigura o imagine personalizata si recunoasterea numelui. Jetoanele sunt disponibile intr-o gama larga de culori si dimensiuni: jetoane in relief sau jetoane printate. Jetonele printate pot fi personalizate individual cu nume, numere, coduri de bare, coduri QR, logo. Ecologice si rentabile, ca urmare a recircularii de nenumarate ori.

Magazin online de unde puteti achizitiona jetoane pentru promotii, marketing. Jetoane personalizate pentru festivaluri, concerte. Jetoane din plastic numerotate pentru vestiar, garderoba.

10 produse în aceeași categorie: